Despre noi

1-2

Istoria companiei Bihani

Compania autohtonă SRL Molcouture, fondatoarea brandului „BIHANI” desfășoară activitatea din anul 2020 în domeniul creării, producerii și comercializării pieselor vestimentare preponderent de stil clasic pentru cele mai frumoase doamne și domnișoare. Inițial scopul activității a fost asigurarea școlarițelor cu forma calitativă, neordinară și elegantă. În acest sens fiecare model s-a proiectat în așa fel ca vizual să transforme orice fetiță în prințesă inclusiv și în condițiile de școală, unde regulile stricte limitează creativitatea vestimentară. În același timp ținutele urmau să rămână comode, rezistente, frumoase și reprezentative.
Înainte de introducere în circulație comercială, fiecare model se testează și se modifică de nenumărate ori pînă nu se atinge scopul pus fața de piesa vestimentară, ca ajungînd la consumător final să îi aducă doar plăcerea de purtare și cuvinte de admirație. Pentru a evita tendința monotonă în hainele pentru copii, modelele se proiectau cu aplicarea standardelor ținutelor elegante pentru maturi, astfel, la final am obținut o combinație de stil, eleganță și comoditate.

Fiind mult apreciat de mamele clientelor asortimentul hainelor clasice a fost lărgit cît pe orizontala mărimilor în partea celor pentru maturi precum și în gama coloră, prezentînd pozițiile de la nuanțele clasice pînă la print floristic, de la flaușate calde pînă la vaporoase de vară. Astăzi la noi găsiți piesa vestimentară elegantă și comodă pentru orice gust și dorința.

Politica de prețuri reprezintă un alt avantaj al tinutelor de  la Bihani, hainele rămîn accesibile pentru toți, indiferent de pătura socială, religioasă sau amplasarea regională. Modelele Bihani pot fi admirate în orice colț al țării datorită livrărilor oriunde în cantități nelimitate.

Scopul nostru ca fiecare doamnă sau domnișoară să devină inima colectivului, ținta atenției, simplă dar elegantă, liniștită și încrezută în sine.

Zi de zi lucrăm pentru cele mai frumoase zeițe, care apreciază eleganța și stil. Bucuroși să vă prezentăm un asortiment larg de haine stilate și comode confecționate din cele mai calitative stofe, fabricate cu dragoste și grijă.

Livrare
Livrarea se efectuează în orice colț al lumii
Retur gratuit
Returul produselor se efectuează în magazinele fizice

Bihani

Transport gratuit la domiciliu
Primeste gratuit comanda ta la domiciliu la cumparaturi mai mari de 1000 LEI

Zi de zi lucrăm pentru cele mai frumoase zeițe, care apreciază eleganța și stil. Bucuroși să vă prezentăm un asortiment larg de haine stilate și comode confecționate din cele mai calitative stofe, fabricate cu dragoste și grijă.

1