Pe ultima sută de metri, am decis să vă inspirăm în alegerea ținutei:

Fusta

Fusta trebuie să fie în garderoba oricărei fete, deoarece poate scoate repede din situație când nu știm cu ce să ne îmbracăm. Asortată cu o cămașă sau bluziță elegantă, fusta creează o ținută demnă de admirat.

Vesta

Lunile aprilie-mai sunt încă răcoroase și septembrie- octombrie deja răcoroase, în special dimineața – putem opta pentru o vesta. Se combină frumos cu orice tip de haine, începând de la cel mai simplu tricou, până la cămăși sau bluze sofisticate, șorți, pantaloni, fuste.

Pantaloni evazați

Pantaloni bine așezați pe corp ne fac figura ramarcată imediat, de aceea ei pot fi combinați cu o bluziță, dar și cu ceva mai lejer.

Costum clasic

Pentru persoanele mai nostalgice recomandăm ținutele constituite din două elemente: pantaloni și sacou. Acest stil vestimentar este ușor de stilizat și este ceva ce nu se demodează niciodată.

Pantaloni clasici

Pantalonii clasici ne pot evidenția picioarele, dacă știm cum să-i asortăm corect. E o piesă vestimentară care nu are înlocuitor. De aceea, dacă nu suntem adepte fustelor, atunci că o soluție bună pentru a arăta perfect sunt pantalonii clasici. Pot fi asortați cu bluză frumoasă, maletă, cămașă.

Bluza

Pentru o garderoba complexă, trebuie să investim în bluze clasice bine croite și usor adaptabile fiecărei ocazii. Nu uităm de esențiala bluza albă pe care o putem purta oricând. Nu există astfel de garderobă care conține prea multe bluze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.