Ce trebuie să știi despre comoditate

Alegem hainele de școală în așa fel încât să putem combina cu succes obiectele vestimentare. Ne orientăm spre culori și nuante ușor de asortat. O vestă albastră, spre exemplu, este ușor de asortat cu orice tip de pantaloni/blugi sau fustiță. De asemenea, poate fi folosită atât primăvara, cât și toamna și iarna, în combinație cu bluza/ tricou cu mânecă scurtă sau cu mânecă lungă, în funcție de temperatură.

COMODITATEA

Nu uităm că cei mici au nevoie de haine comode, pe care să le îmbrace și să le dezbrace ușor. Ținem cont de vârsta și de abilitățile copilului nostru atunci când facem lista de cumpărături. Optăm pentru pantaloni și fuste cu elastic, să fie ușor dezbrăcate înainte de lecții de educație fizică fără a se complica cu fermoarele. Curelele sau capsele îl pot pune pe copilul nostrum în încurcătură atunci când merge la toaletă.

DINAMICA

Completarea sistematică a garderobei. Să porți aceeași pantaloni sau fustă, cămașă sau bluză este plictisitor și neigienic. Prin urmare, este important să alegeți pentru copil lucruri care să poată fi ușor combinate între ele. Pentru fetiță – pantaloni sau șorți, una sau două fuste (ca o opțiune elegantă- o rochie), cîteva bluze de diferite culori sau nuanțe, o vestă sau un sacou.

5 thoughts on Ce trebuie să știi despre comoditate

 • The Althemist02/11/2018 at 16:59

  That’s was absolutely amazing article. Thanks for sharing such a valuable information

  Reply
  • Dimitar Koev03/11/2018 at 07:57

   Thanks, theAlThemist. Should you have more questions, just let us know.

   Reply
 • Alexander20/11/2018 at 08:24

  Now, that’s what I call a good story! And pretty well structured post too. I like the related products section and the gallery images. Definitely my favorite WooCommerce theme for fashion stores.

  Reply
  • Dimitar Koev20/11/2018 at 08:26

   Thanks Alexander! We really appreciate your kind words.

   Reply
 • Sylvia20/11/2018 at 08:39

  So… these are just random comments to test the functionality, or something else? I really don’t get it.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.